fredag 2. januar 2009

Nyttårsaften

Hadde en super nyttårsfeiring i går. Koste oss med mat, Natalies hjemmelagde Brownies, gelé, fantastisk sang og buzz, i tilegg til en god dose latter. Tok også masse bilder, med partyhatter og fløyter. Haha, vi så nok litt komiske ut.

Måtte så klart også ut en tur å se på rakettene, og ønske det nye året velkommen. Var litt kaldt først, men tror bena ble så frossne at de ble vant til kulda etterhvert ;P
Sånn litt over fem tida tok vi turen hjem igjen. Takk for en koselig kveld jenter :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine jenter! Dere kledde skikkelig godt hattene og "blåsene". Bra dere kosa dere :-) Lykke til alle 4 i 2009! Vi "andre" får se opp i trafikken dette året, for det blir vel mange nye med førekort også i løpet av 2009! 18 åringer - akk hvor tiden flyr - hvor har det blitt av dere små søte baby-jentene?!?!

Karina... sa...

Haha, får sagt det du ;P
Takk for det,håper du hadde det koselig også :)

Anonym sa...

Hehe, måtte smile av det mammaen din skrev :) Tenk at vi blir 18 om litt over et halvt år! Hadde en prat med mamma om det i stad også :P <3 blåsegreier <3

Anonym sa...

Hehe, ja, blir store nå vi ;P
Blåsegreier er kult ja, haha, morro ;P

Anonym sa...

Haha, tullejenta! Jeg har hørt det med laurbær før et sted :P

Høy og høy puls fru Blom! :P haha, neida. Du var så flink så :)) Jeg så nok ikke så mye bedre ut der jeg pusta og pesa jeg heller. Men effektivt var det nok ;D hah.