onsdag 30. september 2009

Kongressen

Idag begynte vi dagen på frokost sjappa igjen. Spiste det samme som igår, kjempe interesant ;P

Etter frokost gikk vi til capitol hill som er området kongressen ligger på. Kongressen er delt mellom sentaet og representanes hus. Var en imponerende bygning. Gikk også inn i biblioteket til kongressen. Det var litt annerledes enn biblioteket hjemme for å si det sånn. Sinnsyke kunsverk i taket, marmor og store søyler. Utrolig arkitektur.

Mens vi sto å venta i kø for å komme inn i kongressen prate jeg med ei dame fra Guatemala. Ho hadde kjent igjen språket, siden det er så mange nordmenn i Guatemala. Syns det var ganske gøy!

Vi fikk guida tur i kongressen, men den var rimelig fail. Fyren var så lite karismatisk som man kan tenke seg. Virka som han leste opp alfabetet, så det var litt skuffende. Så for det meste bare skulpturer og malerier i kongressen, ikke selve stedet de sitter hver dag, så det var også litt kjedelig. Likevel er det gøy å ha vært der.

Etter rundturen i kongressen gikk vi å spiste på et fancy sted og så måtte vi løpe tilbake til hotelelt. Skulle rekke en avtale med Anette Groth, nyhetskorespondent her i USA. Ho hadde masse interesant å si om sakene som opptar politikerne her og om hva ho gjør i jobben sin.

Da ho var ferdig dro vi på pentagon senter. Det er et stort kjøpesenter. Sinnsykt gøy å shoppe, men fælt å tenke på minkinga på kortet. Brukt så mye penger de to siste dagene at jeg ikke skal si beløpet engang. Skremmende.

Nå på kvelden har vi spist asiatisk, var sterkt, men godt. Må begynne å pakke nå, skal dra til Virginia imorra. Da møter jeg Curtis, så det blir jo spennende. Fikk en melding av han på face nå. Skrev bra og tror han er hyggelig. Har hund da, men sa den var liten. Får ta det som det kommer ;P For spesiselt intereserte: www.myspace.com/enaiveer (bandet til Curtis, han er vokalisten).

Btw: Er bra vær. Gått i shorts både i dag og igår. Blir kjørlig på kvelden, men slipper ytterjakke. Er ofte kaldere inne i butikker og sjapper enn ute :)

5 kommentarer:

Mamma sa...

Oi, oi, oi som du opplever mye, Karina :-)! Nyt det videre! Hadde virkelig Curtis hund allikevel! Han er vel informert om at du er litt skremt for hunder, så det går sikkert bra! Lykke til! Håper du får det hyggelig hos han foresten. Du kan jo bli med å kore i bandet hans!!!! KLEM til deg :-)

Anette T sa...

Hahaha, mammas håp om å få deg til å bli der boret :O vil at du skal kore i bandet hans! hahahahaha. Kos deg videre, Karina! Jeg har noe å si deg når du kommer heimatt :)

Natalie sa...

Syns det er litt rart hvordan han er blitt plukka ut til deg. Kanskje de har et håp om at du skal slutte å være redd for hunder? MEN det går nok bra :-D Bare tenk at han er like god og søt som Vivaldi, så ordner det seg ^^ hihi. Kos deg masse, og shop mere. Haha. Er jo verdt det å shoppe litt der, for det er jo hvertfall ikke det samme som her hjemme ^^ Så åker jeg til Sverigeee <3

Karina sa...

Åj, her var det nage kommentarer.

Kore i det bandet ja, det hadde jo vært en opplevelse ;P

Skjønner ikke helt den pukke ut greia nei, men han virker jo grei. Å med lave forventninger kan det bare bli bedre :)

Kos deg i Sverige Natalie.
Rimelig sikker på at jeg vet hva du skal si Anette ;)

Karina sa...

mange*